Terre del Noce Pinot Grigio

Artikelnummer: 100012
Beschikbaarheid: In backorder

Bij Mezzacorona  waar deze witte wijn wordt geproduceerd staat de pinot grigio bovenaan de lijst van witte wijnen. De Noord-Italiaanse streek Trentino is bij uitstek het terrein voor dit populaire druivenras. De wijngaarden van deze pinot grigio strekken zich uit langs de rivier de Noce, aan de voet van de Dolomieten.Terre del Noce betekent dan ook "wijngaard langs de rivier ".

Wijnbeschrijving Vlak voor de oogst zijn de koperkleurige druiventrossen al een feest om te zien. Het zachtaardige karakter van deze moderne wijn is bepalend voor zijn populariteit. De wijn is mild droog en heel toegankelijk met delicate, gele fruittonen en accenten van witte bloesem. Geliefd om zijn zachte zuren, die genoeg frisheid bieden. En niet te vergeten zijn bescheiden alcoholgehalte.

Smaaksensatie Terre del Noce Pinot Grigio is een soepele witte wijn met in de smaak elementen van rijp fruit en amandelen. Een heerlijke frisse Italiaanse wijn die voor Way of Wine een echte prijswinnaar is als huiswijn. 

Druivenras Pinot Grigio

Wijnspijs Way of Wine combineert deze Italiaanse Pinot Grigio graag met een anti-pasta, een Italiaans lunchgerecht of pasta. Ook heerlijk als aperitief!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen