Pierre Zero Sparkling Chardonnay (0,2 liter, 0% alcohol)

Artikelnummer: 120255
Beschikbaarheid: In backorder

Way of wine over Pierre Zero 0%: We kunnen er niet meer omheen.... alcohol vrij wordt inmiddels als algemeen geaccepteerd beschouwd.

Niet alleen gedurende (dry) januari, maar steeds meer gasten besluiten zich te matigen of geheel te onthouden van alcohol. Over het hele jaar, en van café tot restaurant en wijnbar, ziet de horeca een toenemende vraag naar alcoholvrij of opties met weinig alcohol. Was er vroeger hooguit de optie uit een alcoholvrij biertje of frisdrank in plaats van water, nu is de keuze enorm uitgebreid. Van mocktails, sappen, kombucha’s, bieren in alle stijlen tot alcoholvrije wijnen. Is het allemaal lekker? Nee, niet alles is even goed gemaakt of smaakt lekker. Je moet alcoholvrije wijn ook niet zien als alternatief voor wijn maar het is een alcoholvrije optie, waarmee de horeca – naast een aantal andere alternatieven als genoemde kombucha’s, sappen, mocktails en bieren – alcoholvrij het wijnmoment voor de gast kan invullen. En daar kan deze Pierre Zero Sparkling Chardonnay een hele fijne invulling aan geven.

Smaakomschrijving: De geur is zuiver en elegant. In de smaak elementen als brioche, citrus en appel. Het geheel heeft een opmerkelijk mooie finesse en frisheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen