Les Bertholets Grande Reserve GSM

Artikelnummer: 100621
Beschikbaarheid: In backorder

Roussillon-Languedoc in het uiterste zuiden is één van de meest spannende wijnregio’s van Frankrijk. De laatste twintig jaar is er hard gewerkt aan een explosieve kwaliteitsgroei, die nog steeds niet zijn top heeft bereikt. Tal van zeer kundige, vooral jonge wijnmakers, richten hun activiteit dan ook op deze regio om deel uit te maken van de bruisende ontwikkeling die hier in de wijn plaatsvindt.

In Ouveillan, gelegen 12 kilometer van Narbonne, is in 1936 de Ouveillan Cellar gesticht. Dit gebied staat bekend om zijn uitstekend terroir, dat strekt over meer dan 2500 hectare. Vignerons Narbonnais is een wijncoöperatie die nu bestaat uit 330 leden. Met de grootst mogelijke zorg worden de wijngaarden bewerkt om de druiven naar een optimale rijpheid te begeleiden.

Wijnomschrijving Het beroemde Zuid-Franse trio ‘GSM’: Grenache, Syrah en Mourvèdre. Aromatische en elegante rode wijn met een soepele structuur.

Smaaksensatie  Samengesmolten levert het deze zeer aromatische rode wijn op. Rijk en elegant. Soepel en met een opvallende lengte.

Druivenrassen Grenache, Syrah en Mourvèdre.

Wijnspijs Door zijn aromatische karakter is deze Zuid-Franse rode wijn echt een wijn om bij te eten. Bij Way of Wine genieten we van het versterkende smaakeffect wanneer we deze wijn serveren bij geroosterd vlees, vlees met sauzen en wildgerechten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen