Heritage Cabernet Sauvignon

Artikelnummer: 100006
Beschikbaarheid: In backorder

Way of Wine over deze wijn: "Cabernet Sauvignon doet het goed in Chili! Waar het in Frankrijk soms harde en tannine rijke wijnen geeft is dit Chileense exemplaar een  mooi voorbeeld van een soepele en toegankelijke rode wijn. Heritage is een van de meest toonaangevende producenten in Chili"

Wijn omschrijving : Heritage is een huiswijnlijn van Way of Wine die gemaakt wordt door Viña Tarapacá. Dit wijnhuis staat zeer hoog aangeschreven in de internationale vakpers. De wijnen uit Chili zijn over het algemeen volle, krachtige wijnen met een aantrekkelijke fruitigheid. 

Vinificatie: Traditionele rode vinificatie met een lange inweking van de druiven. De most wordt constant rondgepompt om een optimale kleur en tannine in de wijn te krijgen tijdens de vinificatie.  

Smaakimpressie: Deze soepele Chileense rode wijn met zwoel fruit en een zacht mondgevoel heeft het aroma van rijpe kersen. De smaak is vol en fruitig met zachte tannines aan het eind.  

Wijn spijs: Ideale keuze wanneer je een wat vollere, rode wijn zoekt voor een borrel of een feestje. Door zijn volle en soepele karakter is het ook een breed inzetbare eetwijn. Perfect dus bij bijvoorbeeld een uitgebreid buffet of een barbecue met verschillende vlees- en groentesoorten. Gegrild vlees, ossenhaas, rood vlees, en stoofschotels maar kan daarnaast ook zo worden gedronken.

Druivenrassen: Cabernet Sauvignon

0 sterren op basis van 0 beoordelingen