Heim Impérial Pinot Noir

Artikelnummer: 100635
Beschikbaarheid: In backorder

Bestheim is één van de toonaangevende wijnhuizen in de Elzas. Door de schaalgrootte is men onderscheidend met een uitzonderlijk goede prijs/kwaliteitverhouding.

Bestheim is een modern bedrijf dat ontstaan is uit de samenwerking van twee coöperaties, Bennwihr en Westhalten, en het handelshuis Heim. Het bedrijf is gevestigd in het departement Haut-Rhin, vlakbij Colmar. Inmiddels is het de op twee na grootste speler in de Elzas en op het gebied van export zelfs de op een na grootste. Onder de naam Heim wordt een brede serie cépage-wijnen gemaakt van alle klassieke druivenrassen in deze streek. 

Wijnbeschrijving Lichtrode Pinot Noir uit de Elzas.

Smaaksensatie Een lichte Pinot Noir met veel elegant rijp klein rood fruit, zoals sappige kersen en zachte frambozen. Intens van geur en verfijnd van smaak. De tannines zijn delicaat. Way of Wine drinkt deze wijn het liefst licht gekoeld!

Druivenras 100% Pinot Noir

Wijnspijs Vanwege zijn iets lichtere karakter is deze Pinot Noir een perfecte rode wijn voor bij de lunch, bij een borrel en/of lichte(re) gerechten. De wijnspijstips van Way of Wine: een salade met koude eendenborstfilet, paté met cranberries, kip aan het spit of een romige risotto met paddenstoelen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen