Heim Impérial Gewurztraminer

Artikelnummer: 100634
Beschikbaarheid: In backorder

Bestheim is één van de toonaangevende wijnhuizen in de Elzas. Mede door de schaalgrootte is dit wijnhuis voor Way of Wine onderscheidend met een uitzonderlijk goede prijs/kwaliteitverhouding.

Bestheim is een modern bedrijf, ontstaan uit de samenwerking van twee coöperaties (Bennwihr en Westhalten) en het handelshuis Heim. Het bedrijf is gevestigd in het departement Haut-Rhin, vlakbij Colmar. Inmiddels is het de op twee na grootste speler in de Elzas en op het gebied van export zelfs de op een na grootste. Onder de naam Heim wordt een brede serie cépage wijnen gemaakt van alle klassieke druivenrassen in deze streek. 

Wijnbeschrijving Goudgeel gekleurde Gewürztraminer uit de Elzas.

Smaaksensatie Een mooie klassieker met aromatisch geuren en smaken van lychees, rijp tropisch fruit, rozenblaadjes en kruiden. Heerlijk vol, rond en fruitig van smaak. Met een frisheid die de wijn mooi in balans brengt.

Druivenras 100% Gewürztraminer

Wijnspijs Vanwege zijn aromatische karakter is het een ideale wijn om in te zetten in een wijarrangement. Deze Gewürztraminer drink je fantastisch bij Aziatische gerechten (met fruit, kruiden en pepers) of bij sterke kazen zoals Munster en Roquefort.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen