De Venoge Princes Blanc de Blancs

Artikelnummer: 100626
Beschikbaarheid: In backorder

Deze zomer bracht Way of Wine samen met een aantal ondernemers een bezoek aan de winery van de Venoge. De speciale cuvée des Princes werd in 1864 gecreëerd en de Venoge herstelt deze vandaag de dag terug in ere door Champagne van topkwaliteit aan te bieden.

Wijnomschrijving Deze 'blanc de blancs' is een 100% Chardonnay met druiven die alleen afkomstig zijn van 'Premiers Cru' of 'Grand Cru' wijngaarden in Mesnil sur Oger en Trépail. Zorgvuldig geassembleerd door de keldermeester van de Venoge, heeft deze cuvée een heel mooie mineraligheid.

Smaakimpressie Subtiele aroma's van bloemen en citrus onderlijnen zijn frisheid en elegantie die perfect tot zijn recht zal komen als aperitief of bij lichte voorgerechten. Schenk deze uitzonderlijke Champagne op 6 à 7 graden, prachtig!

Druivenras 100% Chardonnay

Wijnspijs Voor Way of Wine het perfecte begin van een mooie avond vol heerlijke gerechten.

Way of Wine weetje Deze champagne wordt door Restaurant Nastrium uit Helmond als huis-champagne geschonken. Nastrium is als eerste restaurant uit Nederland toegetreden tot “Club de Princes”. Van deze club zijn slechts 240 van de allerbeste restaurants uit de hele wereld lid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen