Con un Par Sauvignon Blanc

Artikelnummer: 120305
Beschikbaarheid: In backorder

Way of Wine over Vincente Gandia:

Vicente Gandía wordt gezien als het grootste wijngoed in Valencia en omgeving. Daarnaast heeft het wijngoed volgens de internationaal erkende wijngids de Penin Guide, de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Tijdens de prestigieuze internationale competitie AWC Vienna in 2014, is Vicente Gandía uitgeroepen tot de beste Spaanse wijnproducent. In hetzelfde jaar voegde de ‘World Association of Journalists and Writers of Wine and Spirits’ Vicente Gandía toe aan de jaarlijkse lijst van beste wijnhuizen ter wereld.

Wijnomschrijving: Na het rijpingsproces nauwlettend in de gaten te hebben gehouden, wordt de nachtoogst in de maand september uitgevoerd om te profiteren van de koelere temperaturen die helpen om de aroma’s te behouden. De druiven ondergaan een koude maceratie om de aromatische intensiteit van de most te accentueren, voordat ze gedurende 20 dagen gecontroleerd gisten bij lage temperaturen (14-16 ° C).

Smaakimpressie:Een aantrekkelijke strogele kleur met groenachtige irissen. Zijn boeket tropisch fruit (ananas en passievrucht). In de mond is het fris, zalvend en met citrustonen die doen denken aan grapefruit. Het einde is lekker en lang.

Druivenras(sen): Sauvignon Blanc

Wij-spijs: Vegetarsiche hapjes en geitenkaas doen het super bij deze sauvignon blanc uit Rias Baixas. Maar ook frisse gerechten (salades) en typische gerechten met een antiboise dressing!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen