Musso Rose Cabernet sauvignon

Artikelnummer: 100834
Beschikbaarheid: In backorder

Casa Rojo

Casa Rojo heeft n aantal wijnen ontwikkeld uit acht verschillen regio's in Spanje met als doel om het beste te kunnen bieden uit elk van de belangrijkste Spaanse regio's. Men wordt gedreven door de passie om de perfecte wijn te maken waarin het terroir van de betreffende regio maximaal tot uitdrukking komt. Het team van Casa Rojo bestaat uit ruim twintig relatief jonge medewerkers.

We hebben ze diverse keren ontmoet (ook samen met onze klanten!) en telkens zijn we onder de indruk van hun visie, gedrevenheid en creativiteit. Dit team is buitengewoon toegewijd als het gaat om het creëren van mooie wijnen. Met een team van oenologische specialisten trekken ze continu langs de wijngaarden en -kelders van de verschillende geselecteerde regio's. Daarnaast zijn ze net zo gedreven bezig om de wijnen op een bijzondere wijze te presenteren. Een team van designers is dagelijks bezig met het optimaliseren van labels, kurken, flessen, dozen en promotionele materialen. De tijd dat wijn gepresenteerd dient te worden in standaard flessen met etiketten met een statig Chateau is wat hen betreft allang passé en daar sluiten wij ons graag bij aan.

Smaakimpressie: Fruitige en volle rosé uit Castilla la Mancha, gemaakt van 100% Cabernet Sauvignon. Het is een wijn die vol is van rood fruit met ronde zachte tonen.

Druivenras(sen): 100% Cabernet Sauvignon

Wijn-spijs advies: Lekker bij vis en zeevruchten, maar ook heerlijk bij gegrilde kip.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen